Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Διονύσης Γρηγορόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος Logistics Way

Διονύσης Γρηγορόπουλος
Διονύσης Γρηγορόπουλος

O Διονύσης Γρηγορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι κάτοχος πτυχίου Προγραμματιστή Αναλυτή του ΤΕΙ Πειραιά, με Diploma on Principles of Management από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση & Logistics Diploma from ΕΕΔΕ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Bath. Πιστοποιημένος εισηγητής τα τελευταία 10 χρόνια για θέματα που αφορούν όλο το Supply Chain. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέματα Οργάνωσης και διοίκησης αλυσίδων εφοδιασμού, πληροφορικής, πωλήσεων και Management. Διετέλεσε το 2004 Project Manager για την εγκατάσταση τηλεματικού εξοπλισμού και διαχείρισης 5.000 οχημάτων για την Ολυμπιάδα του 2004.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ΙΤΣ HELLAS και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. την περίοδο 2007-2009. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Logistics (ΕΕL) από το 2006 έως 2012. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση – εφαρμογή, ερευνητικών έργων της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Το 2013 πιστοποιήθηκε ως ειδικευμένος συνεργάτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε θέματα Μεταφορών & Logistics έχοντας εκπονήσει το έργο για τις Συνδυασμένες μεταφορές στα πλαίσια του MARCO POLO .

Από το 2009 έχει δημιουργήσει την εταιρεία Logistics Way που δραστηριοποιείται στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες όπως : Supply Chain & Logistics, Σχεδιασμός & Εμπορία - Εφαρμογή Πληροφοριακών Συστημάτων (Transportation Management System, WMS, POD, ERP, ABC analysis) Operation & Business Management, Υπηρεσίες 4PL (Fourth Party logistics), Aegean NET (Ανάπτυξη Δικτύου για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων), Hotel Logistics. Τον Ιανουάριο του 2015 έλαβε την Θέση Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο στην ένωση Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics Association.

Ομιλητές

Keynote Speaker Κallistratos Dionelis Kallistratos Dionelis is the Secretary General of (ASECAP) the European Association of tolled road infrastructures operators gathering 22 national members and managing more than 50.000 km. of road networks. During the periods 1983-1990 and 1993-1999 he served in Brussels in the Greek Delegation in the EU, as first Counselor of the Embassy, responsible for Transport, Energy and Environment.
Δρ. Γιώργος Αγερίδης Ο Δρ. Γιώργος Αγερίδης είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, (ΕΛΙΝΗΟ) και Διευθυντής της Διεύθυνσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Είναι Διδάκτορας Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Νίκος Γαλανόπουλος Ο Νίκος Γαλανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας Διαχείρισης Στόλου της AVIS. Με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου και προϋπηρεσία 25 χρόνων σε θέσεις ευθύνης κορυφαίων εταιρειών του χώρου.
Δημήτρης Γεωργαντζάς Ο Δημήτρης Γεωργαντζάς είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία OnStar της Opel στην GM Hellas. Έχει εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις ευθύνης (Marketing, Sales) τόσο στον κλάδο του αυτοκινήτου, όσο και στον κλάδο των FMCG.
Διονύσης Γρηγορόπουλος O Διονύσης Γρηγορόπουλος διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέματα Οργάνωσης και διοίκησης αλυσίδων εφοδιασμού, πληροφορικής, πωλήσεων και Management. Διετέλεσε το 2004 Project Manager για την εγκατάσταση τηλεματικού εξοπλισμού και διαχείρισης 5.000 οχημάτων για την Ολυμπιάδα του 2004. Τον Ιανουάριο του 2015 έλαβε την Θέση Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο στην ένωση Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics Association.
Νίκος Δρανδάκης Ο Νίκος Δρανδάκης είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής του Taxibeat, μιας πρωτοποριακής εφαρμογής ταξί για έξυπνα κινητά, με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον Φεβρουάριο του 2017 το Taxibeat εξαγοράστηκε από την MyTaxi, θυγατρική της Daimler AG.
Κωνσταντίνος Καπουτσής Ο κ. Κωνσταντίνος Καπουτσής είναι Διευθυντής Πωλήσεων της Volvo Car Hellas. Διαθέτει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, με θητεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε διάφορες δημοφιλείς μάρκες του κλάδου.
Ioannis Capras Since January 2012, Mr. Ioannis Capras is the representative of Bosch Group in Greece and CEO of Robert Bosch SA, with responsibility for Greece, Cyprus, Albania and Malta.
Δρ. Σπύρος Κιαρτζής Ο Σπύρος Κιαρτζής είναι Διευθυντής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών, Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ενεργειακής Πύλου-Μεθώνης ΑΕ (αιολικό πάρκο) και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικά Πετρέλαια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΕ και των θυγατρικών της.
Γιώργος Κιούσης Ο Γιώργος Κιούσης είναι Διευθυντής Τεχνολογίας στην εταιρεία Λειτουργίας και Διαχείρισης της Αττικής Οδού, Αττικές Διαδρομές ΑΕ. Συγχρόνως είναι εκπρόσωπος της HELLASTRON στην μόνιμη ομάδα εργασίας COPER III της ASECAP για ITS καθώς και μέλος ομάδων εργασίας ερευνητικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν οι Αττικές Διαδρομές.
Θανάσης Κονιστής Ο Θανάσης Κονιστής είναι Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing των Επιβατικών & Επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen. Από το 1999 διατελεί στέλεχος της Kosmocar σε θέσεις ευθύνης για την μάρκα Volkswagen.
Νικόλαος Κουτσογιάννης O Nίκος Κουτσογιάννης είναι Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ιδρυτής και διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νάουσας και της Νorth Greece Investments, εταιρίας συμβούλων και επενδύσεων. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές. Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων, ενός στις Διεθνείς Σχέσεις με ειδίκευση στη Στρατηγική και ενός στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση το Μάρκετιγνκ και τις Δημόσιες Σχέσεις.
Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος από τον Ιούλιο 2011. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου, των ηλεκτρονικών εκδόσεων και του ψηφιακού περιεχομένου συμμετέχοντας ως ιδρυτής και βασικός μέτοχος από το 1985 ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Δημοσιογραφικούς Οργανισμούς, όπως ο Όμιλος Λαμπράκη.
Δρ. Παναγιώτης Λυτρίβης Ο Παναγιώτης Λυτρίβης είναι ερευνητής στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών & Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) και είναι υπεύθυνος της ομάδας ITS.
Μανόλης Μανασσάκης Ο Μανόλης Μανασσάκης είναι Γενικός Διευθυντής της Uber Ελλάς. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Καλιφόρνια. Εργάστηκε στη Google ως Industry Manager, βοηθώντας εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, του εμπορίου και της τηλεφωνίας να βελτιώσουν την online παρουσία και τις πωλήσεις τους. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής του Lawspot.
Apostolos Malatras Apostolos Malatras works with the Secure Services & Infrastructure Unit at ENISA (European Network and Information Security Agency) as an Officer in Network and Information Security, focusing on Security of the Internet of Things and Smart Transport.
Σωτήρης Ματσιούλας Ο Σωτήρης Ματσιούλας είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Εξυπηρέτησης στην Eurolife ERB Ασφαλιστική. Διαθέτει 25ετή εμπειρία στον Κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης έχοντας εργασθεί σε Ελληνικές και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Νίκος Μερτέκης Ο Νίκος Μερτέκης είναι δημοσιογράφος του αυτοκινητικού Τύπου με 26ετή εμπειρία. Είναι εκδότης και διευθυντής του Νο1 περιοδικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα «Car and Driver» και του τριμηνιαίου περιοδικού μοτοσυκλέτας «Moto&Rider». Αρθρογραφεί στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και καθημερινά στο σάιτ www.caranddriver.gr
Βασίλης Μιζάρας Ο Βασίλης Μιζάρας είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INFO TRIP A.E, που ανήκει στον Όμιλο SWARCO και είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Οργανισμού ευφυών μεταφορών ITS HELLAS. Διαθέτει 20-ετή εμπειρία σε αντικείμενα έρευνας, μελέτης και ανάπτυξης συστημάτων ευφυών μεταφορών, και συγκεκριμένα σε εφαρμογές για την διαχείριση κυκλοφορίας, την διαχείριση δημοσίων συγκοινωνιών, την τηλεματική διαχείριση στόλων και την πληροφόρηση οδηγών και μετακινούμενων.
Βιβή Μπασκάκη Η Βιβή Μπασκάκη είναι Διευθύντρια Πωλήσεων του BMW Group Hellas. Έχει εργαστεί για 12 χρόνια στην Toyota Ελλάς, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται στο BMW Group Hellas έχοντας περάσει από διαφορετικές θέσεις ευθύνης (CRM, Sales Planning & Logistics). Τα τελευταία 4 χρόνια είναι επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων, υπεύθυνη για τις μάρκες BMW και BMW i.
Panagiotis Papagiannakopoulos Panagiotis is Director within EY’s Advisory Practice. He is leading the Cyber Security and Data Protection & Privacy services, including EY’s Greek Advanced Security Center. Being one of the EY contact persons in the Central and South East Europe for such services he cooperates with multiple clients in Greece and abroad. He has assisted ENISA via the CEI List towards the work programme implementation by providing services as an expert in some domains.
Βαγγέλης Πλυτάς Ο Βαγγέλης Πλυτάς είναι Διευθυντής After Sales στην Porsche Hellas, με μια εκ των αρμοδιοτήτων του το Project ‘E-Mobility Business & Network development’, το οποίο περιλαμβάνει την ανάπτυξη δικτύου εξυπηρέτησης Υβριδικών & αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και την τεχνική τους υποστήριξη.
Νίκος Πρέζας Ο Νικόλαος Πρέζας είναι Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς. Διαθέτει 15ετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και έχει διατελέσει επικεφαλής σε καίριες διευθύνσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.
Ιωάννα Σαμπράκου Η κ. Ιωάννα Σαμπράκου είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος, εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ επί 5 συναπτές θητείες, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΕ, ΓΓ του “eTEE – ICT Department» του ΤΕΕ, με ιδιαίτερη αρμοδιότητα σε θέματα Ψηφιακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας.
Δρ. Γεώργιος Στεφανίδης Ο Γεώργιος Στεφανίδης είναι Διευθυντής του Τομέα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος & Συγκοινωνιών και του Προγράμματος Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι ειδικός στις Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών με εξειδίκευση σε Συστήματα Πληροφόρησης και Ασφάλειας, ειδικότερα στην επικοινωνία μεταξύ οχημάτων, και μεταξύ υποδομών και οχημάτων.
Γιώργος Στεφανόπουλος Ο Γιώργος Στεφανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, στον οποίο κατείχε διευθυντικές θέσεις ενώ έχει εργαστεί στους Κλάδους της Αεροναυτικής βιομηχανίας καθώς και στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.
Βασίλης Χαλκιάς Ο Βασίλης Χαλκιάς είναι Πρόεδρος του Φορέα Ελληνικών Υποδομών και Οδών με Διόδια (HELLSTRON) και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού (Αττικές Διαδρομές A.E.). Εκτελεί επίσης χρέη B’ Αντιπρόεδρος στην Ένωση των Ευρωπαϊκών Αυτοκινητοδρόμων ASECAP (Association of Operators of Toll Road Infrastructures).
Nikos Chatziargyriou Nikos Chatziargyriou is currently Chairman and CEO of the Hellenic Distribution Network Operator. He is Director of the Energy Systems Laboratory of the NTUA, founder of the "SmartRue" research unit, Vice-Chair of the European Technology and Innovation Platform (ETIP) of Smart Network for the Energy Transition (SNET) and member of the Energy Committee of the Athens Academy of Science.
Antulio Richetta He is a Director of IBI Group with extensive experience in the application of smart solutions in the areas of Traffic Management and Revenue Collection and has lead the activities of the firm for Airports, Transport Planning and Systems in Greece.
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ABB
BMW
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team