Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

NEW DATE
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου

Anais Club, Βαρυμπόμπη

Μιχάλης Παπαγεωργίου

Senior Manager στο τμήμα Management Consulting/ IT Advisory της KPMG

Μιχάλης Παπαγεωργίου
Μιχάλης Παπαγεωργίου

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα πληροφορικής με αντικείμενο τόσο τη διαχείριση τους, όσο και την υλοποίηση επιχειρηματικών λύσεων και συστημάτων επιχειρηματικής ευφυΐας και μέτρησης της αποδοτικότητας της επιχείρησης. Έχει αναπτύξει τεχνογνωσία και έχει εμπειρία στους κλάδους τραπεζικής, ασφαλιστικής, λιανικής, παροχής υπηρεσιών, ενέργειας, ναυτιλίας και υγείας.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της KPMG, ήταν υπεύθυνος Ανάπτυξης Αγοράς σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής, ενώ, παράλληλα, ήταν συνυπεύθυνος για τη λειτουργία του τμήματος παροχής υπηρεσιών SAP.

Ομιλητές

International Speaker Viktor Irle Viktor Irle is cofounder, consultant and market analyst at EV-volumes.com. EV-volumes.com is a global market intelligence platform for the electric vehicle industry, and delivers consultancy services in the auto industry.
International Speaker Erik Lorentzen Erik Lorentzen is head of Analysis and Consultancy at the Norwegian EV Association. He works closely with policy development and the EV market with a special focus on charging infrastructure.
Δρ. Γιώργος Αγερίδης Ο Δρ. Γιώργος Αγερίδης είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Είναι Διδάκτορας Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Δρ. Τάσος Βασιλόπουλος Ο Δρ. Τάσος Βασιλόπουλος είναι διευθυντής του τμήματος Πληροφορικής, Ποιότητας και Περιβάλλοντος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε IT Governance - Telecom - Transportation System and Network Design - Logistics Process Design - Green Logistics and Transportation - Quality, Environmental and Energy Management System - Effective Changes through Information Ages.
Δημήτρης Δήμου Από το 2011 έως σήμερα, διατελεί Διευθυντής Marketing και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, Διευθυντής Δραστηριότητας Σκυροδέματος και Διευθυντής Logistics και Εξαγωγών στον Ομιλο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Πάνος Κάπρος Ο Πάνος Κάπρος είναι Product Marketing Engineer για τις λύσεις IoT & Smart Cities της Intracom Telecom. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη των Δεδομένων και τα Τέχνο-Οικονομικά συστήματα.
Γιώργος Κιούσης Ο Γιώργος Κιούσης είναι Διευθυντής Τεχνολογίας στην εταιρεία Λειτουργίας και Διαχείρισης της Αττικής Οδού, Αττικές Διαδρομές Α.Ε. Συγχρόνως, είναι εκπρόσωπος της HELLASTRON στη μόνιμη ομάδα εργασίας COPER III της ASECAP για ITS, καθώς και μέλος ομάδων εργασίας ερευνητικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν οι Αττικές Διαδρομές.
Δρ. Παναγιώτης Λυτρίβης Ο Δρ. Παναγιώτης Λυτρίβης είναι ερευνητής στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών & Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) και είναι υπεύθυνος της ομάδας Ευφυών Συστημάτων Μεταφοράς.
Μιχάλης Παπαγεωργίου O Μιχάλης Παπαγεωργίου είναι Senior Manager στο τμήμα Management Consulting/ IT Advisory της KPMG και ειδικεύεται σε παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας Πληροφορικής και Ψηφιακού μετασχηματισμού σε σύγχρονους οργανισμούς και επιχειρήσεις.
Φάνης Παπαδημητρίου O Φάνης Παπαδημητρίου εργάζεται στην εταιρεία Αττικές Διαδρομές Α.Ε. και από το 2008 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας & Συντήρησης της Αττικής Οδού. Επικεφαλής ομάδας 200 ατόμων με αντικείμενο τη λειτουργία, την κυκλοφοριακή διαχείριση και τη συντήρηση της Αττικής Οδού.
Δημήτρης Πάτσιος Από το 1996 εργάζεται στο Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων.
Αλεξάνδρα Σδούκου H κα Αλεξάνδρα Σδούκου εργάζεται ως Σύμβουλος Ενέργειας του Προέδρου της ΝΔ, ενώ από το 2007 είναι μόνιμο στέλεχος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Γιώργος Στεφανόπουλος Ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, στον οποίο κατείχε διευθυντικές θέσεις, ενώ έχει εργαστεί στους Κλάδους της Αεροναυτικής βιομηχανίας, καθώς και στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.
Μαρία Φαράντου Από το 2006, είναι Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και μεταξύ των αρμοδιοτήτων της είναι η παρακολούθηση, ενημέρωση και εκπροσώπηση της ασφαλιστικής αγοράς σε ζητήματα που αφορούν τους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτων, αστικής ευθύνης και επαγγελματικών ευθυνών.
Βασίλης Χαλκιάς Ο Βασίλης Χαλκιάς είναι Πρόεδρος του Φορέα Ελληνικών Υποδομών και Οδών με Διόδια (HELLASTRON) και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού (Αττικές Διαδρομές A.E.). Εκτελεί, επίσης, χρέη B’ Αντιπροέδρου στην Ένωση των Ευρωπαϊκών Αυτοκινητοδρόμων ASECAP (Association of Operators of Toll Road Infrastructures).
Κωνσταντίνος Χαμπίδης Ο κ. Χαμπίδης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΜ και ο Chief Digital Officer του Δήμου Αθηναίων.
Κυριάκος Ψύχας Συγκοινωνιολόγος μηχανικός, προϊστάμενος του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής της Γενικής Δ/νσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υπεύθυνος της ομάδας για τις Εκπομπές Αερίων Θερμοκηπίου στο πλαίσιο του νέου εθνικού ενεργειακού και κλιματικού σχεδιασμού για το 2030.
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΘΑΛΗΣ
ΘΑΛΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR