Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ταυτότητα του συνεδρίου

Novelties, Intelligence & Trends

Το 1ο Connected Cars Conference πρόκειται να λειτουργήσει ως πλατφόρμα μεταφοράς της απαραίτητης τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις state-of-the-art & cutting edge τεχνολογίες της νέας εποχής που διαμορφώνεται για το αυτοκίνητο, με την αλλαγή οπτικής του πελάτη, από το αυτοκίνητο ως προϊόν (CaaP) στο αυτοκίνητο ως υπηρεσία (CaaS).

Connected car είναι το αυτοκίνητο με άμεση πρόσβαση στο Internet, που του επιτρέπει να έχει αυτοματοποιημένες συνδέσεις με smartphones, συσκευές εντοπισμού, κυκλοφοριακούς χάρτες, άλλα μηχανοκίνητα οχήματα, οικιακές συσκευές κ.λπ.

Aισθητήρες, κάμερες και συστήματα υποβοήθησης είναι σε θέση να καταγράφουν και να αξιολογούν σύνθετες καταστάσεις οδήγησης και έτσι μπορούν να παρεμβαίνουν για να υποστηρίζουν τον οδηγό, ακόμα και για να εκτελούν μια αυτόνομη ενέργεια, προσφέροντας ασφάλεια. Παράλληλα, η έξυπνη οδήγηση, επιτρέπει την αλληλεπίδραση και δικτύωση ανθρώπου, οχήματος και εξωτερικού περιβάλλοντος. Ήδη ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται συστήματα που διαθέτει το σύγχρονο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας απλά χειρονομίες ή τη φωνή του, ακόμα και να παρκάρει χρησιμοποιώντας το smartphone.

Το «έξυπνο δικτυωμένο» αυτοκίνητο βρίσκει αυτόματα το φθηνότερο βενζινάδικο, πληρώνει άμεσα από το ενσωματωμένο στον πίνακα ελέγχου ψηφιακό πορτοφόλι του κατόχου του, εντοπίζει αυτόματα τη θέση που θα παρκάρει, οι αισθητήρες στις ρόδες του ανιχνεύουν τυχόν λάδια και λακκούβες στο δρόμο, ενημερώνοντας τα αυτοκίνητα που ακολουθούν αλλά και την τροχαία.

Αυτό το περιβάλλον που πλέον αναπτύσσεται , σε συνδυασμό με την επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού και της δια-λειτουργικότητας των υποδομών μεταφορών, πρόκειται να αναδείξει το Connected Cars Conference, που διοργανώνεται από το Plant της Boussias Communications.

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ABB
BMW
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team