Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Bosch Eλλάδας, μέλος του διεθνούς ομίλου Bosch, δραστηριοποιείται στους κλάδους της τεχνολογίας οχημάτων, της βιομηχανικής τεχνολογίας, των ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων κήπου, καθώς και στο κλάδο της ενέργειας και τεχνολογίας κτηρίων. Μετράει 104 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα και διατηρεί εξαγωγική δραστηριότητα σε 3 χώρες (Κύπρο, Αλβανία, Μάλτα).Στρατηγικός στόχος του ομίλου Bosch είναι να παρέχει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για το Internet of Things. Η Bosch είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που είναι ενεργή και στα τρία σημεία αναφοράς του Ι.ο.Τ (έξυπνες και διασυνδεδεμένες συσκευές, πλατφόρμες λογισμικού, apps και υπηρεσίες), προκειμένου να παρέχει λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς.

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Είναι δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας. Περιλαμβάνει τον ΔΕΣΦΑ (100%), την ΔΕΔΑ (100%), τις ΕΔΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας & ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (50%) & την ΠΟΣΕΙΔΩΝ (αγωγός Ελλάδας – Βουλγαρίας) με 50%.

Η SWARCO HELLAS Α.Ε. είναι μέλος του διεθνούς ομίλου εταιρειών SWARCO (www.swarco.com), που στα τελευταία σαράντα χρόνια εντάσσεται ανάμεσα στους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές λύσεων παγκοσμίως στον τομέα των συστημάτων κυκλοφορίας. Ο Όμιλος SWARCO αποτελεί one stop shop για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συστήματα και υπηρεσίες σε αντικείμενα:

 • Αστικής και υπεραστικής διαχείρισης κυκλοφορίας,
 • LED φωτεινή σηματοδότηση και οδοφωτισμό,
 • Προσαρμοστικό στην κυκλοφορία έλεγχο φωτεινής σηματοδότησης,
 • Συνεργατικά συστήματα έξυπνων οδών,
 • Εφαρμογές πληροφόρησης οδηγών και μετακινούμενων,
 • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτροκίνησης,
 • Τηλεματική διαχείριση στόλων.
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ABB

Η ABB διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που βασίζονται σε πρωτοποριακές καινοτόμες τεχνολογίες που βοηθούν τους τερματικούς σταθμούς να ανταποκριθούν στην πρόκληση μεγαλύτερων πλοίων, δυσκολότερων και μεγαλύτερων φορτίων και να καταστήσουν τις τερματικές λειτουργίες ασφαλέστερες, πιο πράσινες και πιο παραγωγικές. Τα προϊόντα αυτοματισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της ΑΒΒ καλύπτουν τις ανάγκες των λιμενών και των ναυτιλιακών εταιρειών για βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αυξήση την παραγωγικότητας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη αξιόπιστη λύση ηλεκτρικού δικτύου και αυτοματισμού για τη μετάβαση από ένα παραδοσιακό σύστημα λειτουργίας λιμένων προς την ανάπτυξη της υποδομής ενός έξυπνου λιμένα. Η ΑΒΒ καινοτομεί στη διασύνδεση των ηλεκτρικών συστημάτων των πλοίων στο επίγειο ηλεκτρικό δίκτυο (Shore-to-ship) ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των λιμένων λόγω των αυστηρότερων κανονισμών και της αυξανόμενης εμπορευματικής και επιβατικής κίνησης. Η ΑΒΒ Α.Ε. καλύπτει στην Ελλάδα και την Κύπρο το σύνολο των δραστηριοτήτων του διεθνούς Ομίλου.Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Μεταμόρφωση, ενώ διαθέτει εγκαταστάσεις στον Σκαραμαγκά, στη Θεσσαλονίκη και στη Λεμεσό της Κύπρου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τα προϊόντα της ΑΒΒ επισκεφθείτε http://new.abb.com/ports

BMW

IBI Group is a globally integrated architecture, planning, engineering, and technology firm. From high-rises to industrial buildings, schools to state-of-the-art hospitals, transit stations to highways, airports to toll transit station systems, bike lanes to parks, we design every aspect of a truly integrated city. We believe cities must be designed with intelligent systems, sustainable buildings, efficient infrastructure, and a human touch. At IBI, we are defining the cities of tomorrow.

Ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2012, μετά από την απόσχιση του κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. σύμφωνα με το Ν. 4001/2011 και σε συμμόρφωση με την Οδηγία 2009/72/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης,. Αποτελεί 100% θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε. και του έχει ανατεθεί η Διαχείριση του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, συνεπώς είναι αρμόδιος για να φθάνει αδιάλειπτα το ρεύμα σε όλη τη χώρα. Ο ΔΕΔΔΗΕ διανέμει ηλεκτρική ενέργεια σε 7,4 εκ. καταναλωτές

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

 • ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ABB
BMW
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team